Zakaj bi izbrali fasado Demit in pobelili stene?

Zakaj-bi-izbrali-fasado-Demit-in-pobelili-steneOsnovna dejavnost družbe Demit d.o.o je proizvodnja veziv in malt za izdelavo toplotnoizolativnih kontaktnih fasad in pa tudi prodaja. V manjšem obsegu pa poteka tudi izvedba fasadnih sistemov pod zaščiteno blagovno znamko Demit. Pomembne so nenehne raziskave in razvoj, ki zagotavlja tudi stalno posodabljanje in uvajanje vedno novih materialov, poleg tega pa tudi širok nabor barv in struktur dekorativnih ometov. Brezplačno svetovanje strankam in usposobljanje izvajalcev fasad le še nadgradi kakovostno ponudbo Demit, poleg tega pa je potreben tudi nadzor nad izvajanjem fasad Demit. Le pravilno izvedena fasada bo namreč trajna in lepa.

Kaj so fasade Demit? Demit fasade so sinonim za fasadne sisteme, kateri izpolnjujejo najvišje standarde kvalitete in zagotavljajo dolgotrajno ter celostno zaščito vsakega doma oziroma objekta. Vizija omenjenega podjetja je zagotovo uveljaviti blagovno znamko Demit na širše evropsko tržišče, poleg tega pa krepiti svojo vlogo na že uveljavljenih tržiščih, torej v Sloveniji in državah JV Evrope. V kolikor se je v vas vzbudilo zanimanje za fasade Demit, vam priporočam, da obiščete spletno stran omenjenega podjetja. Na spletni strani boste našli še veliko informacij o fasadah, za odgovore na vaša vprašanja pa kontaktirajte podjetje.

Kako pa je z beljenjem sten? To je zagotovo ena izmed storitev, ki jo potrebuje vsak objekt, ali bolje rečeno, vsaka stena. Beljenje sten poleg slikanja, pleskanja, polaganja tapet, dekorativnih ometov, šabloniranja in štukatur spada med slikopleskarska dela. Slikopleskarstvo pa je primarna oziroma osnovna dejavnost podjetja Fuga, ki ima za seboj že kar nekaj desetletij tradicije in bogatih izkušenj. Podjetje Fuga je sicer registrirano kot družba za zaključna dela v gradbeništvu. Slikopleskarska dela, ki jih opravlja omenjeno podjetje, pa je namenjeno tako za individualno gradnjo ali obnovo, kot tudi za poslovno industrijski sektor. Če vas torej zanima storitev beljenja ali pleskanja sten oziroma katera druga storitev zaključnega dela v gradbeništvu, obiščite spletno stran podjetja Fuga in si oglejte ponudbo.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.