Zadržite vlago med sušenjem za svetleče in čudovite lase

Sušilniki las že dolgo niso več samo sredstvo za osušitev po tuširanju, ampak danes predstavljajo tudi sredstvo za nego las in oblikovanje pričeske. Pogosto umivanje las, visoka vročina, hiter tempo življenja, ki nam pogosto onemogoča zdravo prehranjevanje, spenjanje las z gumicami, ki jih lomijo, so le nekateri izmed najbolj očitnih dejavnikov, ki dan za dnem delujejo proti našim lasem. Zato je pomembno, da razmislimo, kako jim lahko omogočimo optimalno nego v okviru svojih zmožnosti. Celovita nega je najboljša rešitev, z doma narejenimi maskami in spremembo prehrane, vendar nam za to pogosto zmanjka časa – zato pa lahko nekaj naredimo na dnevni oz. tedenski ravni.

Vaš fen spremlja vas in vašo pričesko skozi mesece, zato je pomembno, da imate ob sebi takšnega, ki ne bo izsuševal vaših las in vam bo omogočal varno in fleksibilno urejanje pričeske, prilagojeno vašim željam. Z željo po zaščiti las in vrhunskih rezultatih oblikovanja pričesk je Philips razvil novi sušilnik las MoistureProtect, ki z infrardečo tehnologijo preverja stanje las in temperaturo prilagaja tako, da ohranja njihovo naravno hidracijo.

Sušilnik za lase

POPOLNA ZAŠČITA VLAŽNOSTI Z EKSKLUZIVNIM SENZORJEM MoistureProtect

Ta resnično inovativen senzorbo vaše lase zaščitil pred poškodbami, ki sicer nastanejo zaradi izpostavljenosti previsokim temperaturam med sušenjem. Infrardeča tehnologija MoistureProtect namreč nenehno nadzira in prilagaja temperaturo sušenja glede na vaše potrebe sušenja las. Pametni senzor v enem ciklu sušenja kar 4000-krat izmeri temperaturo na površini las in prilagaja toploto, s čimer preprečuje izgubo vlažnosti in poškodbe povrhnjice. Po zaslugi izjemnega zadrževanja vlage pridobijo lasje najlepši sijaj in mehkobo. Senzor pa lahko seveda vklopite oziroma izklopite po potrebi.

IONSKA TEHNOLOGIJA ZA ZDRAVE IN MOČNE LASE

Ali imate tudi vi težave z nabiranjem statične elektrike po sušenju las? Oblikovanje pričeske z ioni omogoča protistatično sušenje. Negativno nabiti ioni preprečujejo statično naelektrenost, negujejo lase in zgladijo lasno povrhnjico, kar okrepi sijaj las. Rezultat so čudoviti, sijoči in gladki lasje brez kodrov. Fen neguje lase z negativno nabitimi ioni, ki preprečujejo naelektrenost in gladijo lasno povrhnjico. Ionska tehnologija bo tudi pomagala preprečiti nezaželeno kodranje las.

POPOLN NADZOR IN ZAŠČITA PRED PREGREVANJEM

Sušilnik za lase DryCarePrestige se odlikuje s šestimi nastavitvami hitrosti in temperature za popoln nadzor – tako lahko enostavno izbirate in upravljate nastavitve za toploto in hitrost ter oblikujete popolno pričesko.Izbirate lahko med 3 nastavitvami za toploto in 2 nastavitvama za hitrost za natančno sušenje in oblikovanje. S sušilnikom vam tudi nič več ne bo treba skrbeti, da bi lase pregrevali in jih s tem izsušili in poškodovali – temperatura ThermoProtect namreč omogoča optimalno temperaturo sušenja in nudi dodatno zaščito pred pregrevanjem las. Z enako močnim zračnim tokom tako dobite najboljše rezultate na nežen način.Za piko na i končne pričeske pa poskrbi funkcija CoolShot, ki zagotavlja močan sunek hladnega vetra, ki ga uporabite po oblikovanju za vrhunski končni videz in utrditev pričeske.

Le zdravi lasje so lepi lasje – to je splošno znano dejstvo, ki ga želijo doseči vse pripadnice nežnejšega spola. Zato si le privoščite razvajanje s sušilnikom DryCarePrestige, ki bo poskrbel za zdrave, sijoče in mehke lase, vi pa boste videti kotda bi ravnokar prišli z rdeče preproge.

Fen za lase

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged . Bookmark the permalink.