Strešna kritina podjetja Kritine Majde

Strešna kritina podjetja Kritine MajdePodjetje Kritine Majde vam želi ponuditi kvalitetno strešno kritino, primerno za kakršnokoli stavbo. Kovinska strešna kritina Majde se sicer v primerjavi z nekaterimi drugimi državami v evropski uniji pri nas uporablja v majhnem odstotku. Vzrok za to lahko poiščemo pri tem, da ljudje preprosto niso seznanjeni s to vrsto strešne kritine, zato v njih prevlada nezaupanje do teh izdelkov. Zato je treba ljudi podučiti o vseh možnih vrstah strešne kritine, saj bo znanje o vsaki vrsti strešne kritine omogočilo lažjo in boljšo odločitev pri nakupu. Strokovnjaki pa so vam na voljo, da vam predstavijo prednosti in slabosti določene strešne kritine.

Kritine Majde vam nudi kovinsko strešno kritino v obliki strešnika in v obliki trapeza ter tudi betonske strešnike in še kaj. Kar se tiče kovinske strešne kritine vam lahko povemo, da je ta kritina izdelana s strani podjetja Bratex, ki je specializiano za preoblikovanje pločevine v strešne kritine. Tudi vi boste lahko izbirali med tremi oblikami strešne kritine v imitaciji betonskega strešnika in v štirih trapeznih oblikah. Odločali pa se boste lahko tudi med tremi kvalitetami pločevine za vašo strešno kritino. Poleg tega pa vam je na voljo tudi široka paleta barv, med drugim celo imitacija lesa. Strešna kritina ima seveda tudi kar nekajletno garancijo, vendar več o tem pri strokovnjakih omenjenega podjetja.

V kolikor ste se tudi vi odločili za nakup strešne kritine, vam priporočam, da obiščete spletno stran Kritine Majde ter skupaj z ekipo poiščete tisto kritino, ki vam bo najbolj ustrezala. Priskrbite si kvalitetno streho nad glavo!

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.