Ste prepričani, da imate sklenjeno najboljše dopolnilno zavarovanje

Vsak človek mora poskrbeti za svoje zdravje. Pri skrbi za zdravje seveda vedno najprej pomislimo na slog življenja, ki ga ima posameznik. Vsakdo se po svojih najboljših močeh trudi, da živi kvalitetno življenje. V želji po čim boljšem in čim daljšem življenju ljudje jedo zdravo prehrano, se zadostno gibljejo, pijejo dovolj tekočine, vsako noč spijo 8 ur, zahajajo v naravo, se vsakodnevno naužijejo sonca in jemljejo priporočljive prehranske dodatke.

Vsekakor pa je pomembno vedeti to, da je poleg omenjenega načina življenja pomembno tudi zdravstveno zavarovanje, ki poskrbi, da bodo za nas primerno poskrbeli, če se nam bo kaj pripetilo. Zato mora vsakdo imeti poleg osnovnega zdravstvenega zavarovanja, ki nam ga priskrbel delodajalec, tudi dopolnilno, ki poskrbi, da nam ni ničesar potrebno dodatno plačevati.

Menjava zavarovalnice

Če niste prepričani, da vam trenutna izbira, nudi najboljše zdravstveno zavarovanje,  je pametno, da se pozanimate, kje vam bodo nudili boljše pogoje. Menjava izbrane poslovalnice je izredno enostavna. Dopolnilno zavarovanje tako lahko na zelo preprost in enostaven način sklenete pri drugi izbrani zavarovalnici.

Vse kar morate za menjavo storiti, je to, da pri novi sporočite, kje imate trenutno sklenjeno dodatno zavarovanje. Nato pa izpolnite pristopno izjavo, ki jo lahko izpolnite tudi preko spleta. Za vse ostalo bodo poskrbeli zaposleni in že naslednji mesec boste dopolnilno zavarovanje plačevali vaši novi zavarovalnici, ki vam bo nudila vse obljubljene ugodnosti.

Bodite pozorni na različne mesečne premije

Večina ljudi svoje dopolnilno zavarovanje sklene na podlagi cene, ki jo zavarovalnica ponuja. Če ga želite skleniti pri najbolj ugodnemu ponudniku, si lahko na spletu ogledate različne ponudbe.

Seveda pa je pomembno, da si pri tem ogledate tudi ugodnosti, ki jih ponujajo zavarovalnice. Vzajemna je že leta izredno priljubljena, saj svojim članom ponuja različne ugodnosti, ki jih druge ne zagotavljajo. Če boste dopolnilno zavarovanje sklenili pri njih boste lahko koristili program Varuh zdravja, ki je vse bolj priljubljen. Poleg tega pa vas bodo nagradili tudi z različnim darilnimi boni različnih vrednosti, ki jih boste lahko koristili pri določenih ponudnikih zobozdravstvenih storitev, ki so vedno zelo iskane in zaželene.

Več o sklenitvi dodatnega zavarovanja pri Vzajemni pa si preberite na spletni strani Dopolnilno zavarovanje, pod kategorijo Vzajemna.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , , . Bookmark the permalink.