Spletna trgovina Svetbaterij.si

spletna-trgovina-Svetbaterij.siPribližno pred dvema mesecema je bila prenovljena spletna trgovina Svetbaterij.si. Bolj kot sama ponudba, se je spremenila grafična podoba spletne trgovine. Zasnova za izdelavo nove podobe je nastala iz želje približati se kupcu in mu omogočiti čim boljšo uporabniško izkušnjo pri iskanju in nakupu izdelkov v spletni trgovini Svetbaterij.si. Cilj je bil obiskovalcu strani pregledno predstaviti ponudbo, hkrati pa mu stran približati na način, da iskane stvari najde v čim manj korakih. V ta namen je stran razdeljena po kategorijah, znotraj posamezne kategorije izdelka pa lahko s pomočjo izbire filtrov pridete do iskanega artikla le v nekaj klikih.

Ponudba spletne trgovine www.svetbaterij.si

Kaj pretežno obsega ponudba spletne trgovine www.svetbaterij.si govori že samo njeno ime – specialnizirana je za prodajo baterij za številne aparate. Tukaj lahko kupite baterije za kamere, baterije za mobitele in baterije za prenosnike različnih znamk. Poleg baterij na naši spletni strani najdete v naši ponudbi tudi tablične računalnike, prenosne računalnike in stacionarne računalnike. Omenjene aparate lahko iščete s pomočjo iskalnika na strani ali pa z določitvijo filtrov, kjer se vam dinamično sproti prikazujejo izbrani artikli. Glede na to, da si z izbiro parametrov sami omejujete iskanje, je logično, da lahko izbirate med več različnimi parametri. Denimo pri iskanju določenega stacionarnega ali prenosnega računalnika, lahko poleg znamke računalnika izbirate še med tipom procesorja, velikost diagonale zaslona in operacijskim sistemom. Pri določanju filtrov za iskanje ustreznega tabličnega računalnika pa lahko izbirate še med velikostjo pomnilnika.

Iskalnik posebej za baterije

Na spletni strani najdete poleg splošnega iskalnika tudi iskalnik namenjen samo iskanju baterij, ki vas spremlja zgoraj “v glavi” na vseh podstraneh spletne strani. Iskanja baterije na spletu se lahko lotite na več načinov. Najlažja sta zagotovo naslednja dva:
1 – V iskalnik vpišete znamko mobitela in med rezultati iskanja poiščete pravo baterijo.
2 – V iskalnik vpišete kar model baterije in kot rezultat iskanja boste dobili točno iskano baterijo za vaš aparat.
Omenjena dva načina delujeta prav za vse tipe baterij – za baterije za kamere, baterije za prenosnike in prav tako za baterije za mobitele. V kolikor iskane baterije na spletni strani ne najdete, preprosto izpolnite kontaktni obrazec in zanjo pošljite povpraševanje. Morda pa jo vendarle imajo na zalogi.

This entry was posted in Tehnologija and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.