Rast mišične mase

Se sprašujete, kako bi bila vaša mišična masa čim večja, pri tem pa vam kakšen tek ali celo fitnes naprave niso všeč? Ja, niste edini, saj ima podoben problem res danes ogromno ljudi, ki vedo, kako je rekreacija pomembna, ampak hkrati imajo toliko enih izgovorov do sebe, da dokler teh izgovorov ne premagajo in ne upoštevajo ter izbrišejo iz glave, se ne spravijo nikamor. Večinoma si ljudje potem kupijo športno opremo, vendar pa se žal v večini kar ustavi pri tem. Pa ste pomislili na bazen? Je lahko bazen prava izbira za vas, saj je prostor večji oz. morda celo zunaj ali kar doma? Pri tem kakšne posebne športne opreme ne potrebujete, le kopalke, ki pa jih ima večinoma čisto vsak za dopust poleti na morju.

Torej je takšna telovadba praktično poceni, le plačati je treba vstopnino za bazen. Če ste na zgodnje vprašanje odgovorili pritrdilno, potem je najbolje, da se za to možnost odločite kar takoj. Mišična masa se na tak način namreč zares hitro in intenzivno krepi, saj spada plavanje v enega bolj zahtevnih športov. Pri plavanju namreč delujejo skoraj da vse mišice, zato je jasno, da se krepi in pridobiva tudi mišična masa. Ampak, ali je lahko še kaj boljšega kot to, da imate bazen doma, na dosegu rok, tako da ni treba plačevati niti redne letne karte za dostop na bazen? Seveda da ne obstaja, saj na ta način res ne porabimo nič časa za prihod do bazena, razen seveda za preobleči, ves ostali sicer porabljeni čas pa je prihranjen. Na ta način se redno rekreiramo, ker pa je plavanje ena od bolj zahtevsuhec-misicenih športnih disciplin, pa je praktično popolnoma jasno tudi to, da se mišična masa tudi ves čas krepi. Kot lahko najdemo na spletni strani http://www.pas.si/misicna-masa, pa je v določenih primerih tudi izjemno priporočljivo, da se užijejo prehranski dodatki za mišično maso, pa ne zato, da bi bila mišična masa večja, ampak da bi dobila vse tisto, kar potrebuje za rast in razvoj. Nikakor namreč ni prav, da se vsi prehranski dodatki mečejo v isti koš, to je, da so strupeni, ali pa da to res čisto nič ne pomaga. V ta dva koša se namreč tovrstni dodatki vedno sodijo po mnenju ljudi, vendar pa so to žal ljudje, ki mislijo na podlagi mnenj, ki so jih slišali že prej od koga drugega. Vendar pa tako razmišljanje še zdaleč ni pravo, saj je treba najprej pogledati sestavine in čemu je dodatek namenjen, šele nato pa se naredi lahko ocena.

Če pa vse skupaj to seštejemo, pa se je treba samo še odločiti za naložbo v bazen doma, pri odločitvi, predlogih in izvedbi pa pomaga podjetje Aquagrad, ki se je specializiralo samo za bazene, res veliko referenc pa imajo ravno na področju izgradnje manjših bazenov, pred hišami ali vikendi. Obstajajo še seveda drugi ponudniki, vendar pa so le – ti po navadi bolj usmerjeni v izgradnjo večjih bazenov in jih manjši prav preveč ne zanimajo.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged . Bookmark the permalink.