PVC okna in vrata roletarstva Bayer

oknaZakaj bi se sploh odločili za PVC vrata ali okna? Roletarstvo Bayer se med drugim ukvarja tudi s PVC vrati in pa okni. Pri svojem delu vam nudi celotno storitev, torej svetovanje, izmero, montažo ali pa zamenjavo starih vrat oziroma oken z novimi. PVC vrata so ena izmed redkih na našem trgu, ki jih odlikuje trojno tesnenje. Poleg tega je lastnost teh vrat tudi izredno trden ALU pohodni prag s termično zaporo, dodatno okrepljeni vogali vratnih kril pa zagotavljajo dolgoletno nemoteno delovanje in preprečujejo poves krila. Okovje PVC vrat poskrbi za odlično varnost in pa brezhibno tesnjenje vrat, prednosti teh vrat pa so tudi tečaji, ki so nastavljivi v treh smereh in imajo odlično nosilnost. Roletarstvo Bayer pa vam ponuja tudi veliko izbiro vratnih polnil, možnost elektrifikacije okovja in pa več možnosti odpiranja PVC vrat.

Tako PVC vrata kot tudi PVC okna pa so izdelana iz pvc profilov priznanega nemškega proizvajalca. Gre za PVC okenski profil, ki se ponaša z odličnimi karakteristikami, tako glede statične trdnosti kot tudi zvočne in pa toplotne izolativnosti. Vse to pa podjetje uvršča na vrh proizvajalcev okenskih sistemov. Če se boste odločali za PVC okna, boste lahko izbirali med štirimi linijami, ki pa se razlikujejo glede na možnost, namembnost in pa seveda tudi ceno. Izbira PVC okna pa je odvisna od zahtev prostora in pa vaših želja.

PVC vrata in okna se poleg vseh drugih lastnosti razlikujejo tudi v cenah. Ob izbiranju artikla bo cena zagotovo velik faktor odločitve. Oglejte si spletno stran omenjenega podjetja in povprašajte po cenah oken in vrat.

This entry was posted in Vse za dom. Bookmark the permalink.