Podjetje Fuga: beljenje sten

Podjetje Fuga beljenje stenDružinsko podjetje Fuga se že nekaj desetletij ukvarja s slikopleskarstvom. Večletno delovanje podjetja je poskrbelo za bogate izkušnje in še več znanja, da bi vam lahko ekipa ponudila kvalitetno slikopleskarsko storitev. Podjetje je sicer zraslo na temeljih obrti, od leta 1995 pa je Fuga registrirana kot družba za zaključna dela v gradbeništvu. Danes je v omenjenem podjetju zaposlenih osem izkušenih in strokovno usposobljenih delavcev. Primarna dejavnost podjetja je seveda še vedno slikopleskarstvo, med kar spada več del.

Kot poklic se slikopleskarstvo prilagaja in nadgrajuje skozi čas. V podjetju Fuga poskrbijo za tako manj kot tudi bolj zahtevna dela. Kar se tiče slikopleskarstva, v to storitev spada tako pleskanje, slikanje, polaganje tapet, dekorativni ometi, šabloniranje, štukature, kot tudi beljenje sten. Beljenje sten je seveda nekaj, kar potrebuje vsak objekt. Ponavadi je potrebno pobeliti stene na vsake toliko let. Pri beljenju sten je ključnega pomena tudi zaščita prostora, seveda pa je potrebno kar nekaj znanja in kvalitetnih pripomočkov. Tudi pri beljenju sten lahko strokovnjak uporabi različne tehnike nanosa barv, ki vam nudijo veliko možnosti pri odločanju za izgled vaših prostorov.

Vas zanima cenik slikopleskarskih del oziroma cenik beljenja sten? Tega ne boste našli na spletni strani omenjenega podjetja, saj so cene odvisne tako od tehnike dela, zahtevnosti dela kot tudi nekaterih drugih lastnosti. Za točno ceno beljenja sten ali drugega slikopleskarskega dela kontaktirajte strokovnjake in jim predstavite svoje želje. Obiščite spletno stran www.fuga.si in si zagotovite kvalitetno beljenje sten čim prej ter si izboljšajte kvaliteto življenja v vašem domu.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.