Orientalska preproga za dnevno sobo

Lepo in udobno stanovanje pomeni lepo in udobno pohištvo. Pohištvo ne sme biti zgolj udobno, če na njem sedimo. Saj po stanovanju tudi hodimo. Zato je zelo pomembno, da mislimo na naše noge. Kako udobno pa je njim? Preproge niso zgolj za toplejša tla ali za zakrivanje sledi starega parketa. Preproga v stanovanju pomeni estetiko in udobje, ki izredno polepša stanovanje.

Izberite primerno preprogo

Ogromno trgovin, ki se ukvarjajo s prodajo pohištva imajo v svoji redni ponudbi tudi talne preproge. Cena, ki ji moramo odšteti pa je najpogosteje odvisna od velikosti. Vsekakor tudi od kakovosti in morda od proizvajalca. Vendar glavni krivec, če lahko tako rečemo, je velikost. Preproga, ki meri več kot meter v širino in več kot meter v dolžino nas lahko stane kar precej stotakov. Eno je gotovo. Za tako veliko preprogo je potrebno imeti tudi ustrezen prostor.

Mehke preproge

Če je naše stanovanje oziroma soba v kateri bo nova preproga precej majhna, potem lahko celo grdo izpade, če kupimo ogromno preprogo. Če smo že ljubitelji tega slavnega kosa pohištva, potem raje izberimo takšno, ki bo krasila pod mizo ali pred omaro. Lahko pa tudi kupimo takšno, ki je izredno mehka in jo postavimo ob posteljo. Tako bomo vedno, ko se zbudimo, stopili na mehka, skoraj puhasta tla. Preproga je kos pohištva, ki se je včasih bolj pogosto uporabljala. Danes niso več tako moderne, to pa predvsem zato, ker ljudje hodijo v čevljih po svojem stanovanju. In ker se preproga lahko hitro in trajno umaže, je to zelo kritično. Zato predlagamo, da se sezujete in izkusite moč udobja, ki ga ponuja ta že od nekdaj slavni kos pohištva.

V kolikor vas zanimajo mehke preproge si jih lahko ogledate na http://artidea.si/preproge/.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.