Miele: Talni sesalniki brez vrečke za prah

Spoznajte Mielejev talni sesalnik brez vrečke za prah. Čemu je tako poseben in zakaj se vanj kar naprej zaljubljajo vse gospodinje?

Posebne življenjske situacije zahtevajo prilagojene rešitve. Miele si želi kar se da izpolniti vaše osebne potrebe glede higiene znotraj štirih sten. Prav zato vam ponuja talni sesalnik brez vrečke za prah, ki bo poskrbel za lesketajoče se stanovanje.

Ali je visoka stopnja higiene sploh mogoča pri sesalniku brez vrečke? V primerjavi z drugimi sistemi brez vrečk ta princip dosledno ločuje grobo umazanijo od finega prahu. Prah se tako zbira v povsem ločeni posodi s pomočjo filtra za fini prah Gore®CleanSteam®.

Za enostavnejšo uporabo ima omenjeni talni sesalnik funkcijo ComfortClean. Vsebuje namreč posebne senzorje, ki nadzorujejo filter za fini prah Gore®CleanSteam®. Ko je potrebno, funkcija ComfortClean filter očisti povsem avtomatsko. Že čez nekaj trenutkov je sesalnik pripravljen na nove podvige.

S pomočjo filtra HygieneLifetime boste dosegli zelo visoko sposobnost zadrževanja prahu. Ta zajame kar 99.98 % vseh finih delcev. Kaj ni to higienična čistoča, ki si jo želite imeti?

Talni sesalnik brez vrečke za prah je primeren za prav vse površine. Z dodatno originalno opremo Miele kasneje lahko svoj sesalnik tudi prilagodite morebitnim spremenjenim potrebam; Npr. če se vam pridruži hišni ljubljenček, če se odločite za novo in povsem drugačno talno oblogo ali če se pojavi alergija na hišni prah.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , , . Bookmark the permalink.