Miele: Pralno-sušilni stroj

Pralno-sušilni stroji Miele bodo s svojo učinkovitostjo in priročnostjo razveselili marsikoga, ki se doma spopada s prostorsko stisko. Tovrstni gospodinjski aparati so kot nalašč za vse ljubitelje čistih oblačil, ne da bi pri tem zavzeli ogromno nepotrebnega prostora.

Pralno-sušilni stroji Miele so najboljše pralno sredstvo s pritiskom na gumb daleč naokrog. Oblikuje jih avtomatsko doziranje s sistemom TwinDosÒ, ki ni zgolj praktično, pač pa zagotavlja tudi popolno čistočo. S pomočjo sredstev UltraPhase 1 in 2 vašemu stroju omogoča najboljši sistem tekočih pralnih sredstev. TwinDosÒ dozira sredstvi UltraPhase 1 in 2 v optimalnem trenutku procesa pranja in tako doseže najboljšo učinkovitost pranja. Poleg tega dozira tako natančno, da v primerjavi z ročnim odmerjanjem lahko prihranite kar do 30 % pralnih sredstev.

S pomočjo tehnologije PowerWash tovrstni gospodinjski aparati dosegajo vrhunske rezultate, obenem pa delujejo izjemno varčno. Sliši se predobro, da bi bilo res, kajne? Inovativna tehnologija pranja Spin&Spray zagotavlja izjemno nizek nivo vode, zato je potrebne bistveno manj energije za segrevanje. Noben program pranja ne traja več kot tri ure vključno z energetsko varčnim programom Bombaž, eko.

Ali se tudi vam kdaj pripeti, da želite obleči svojo najljubšo majico, a je ta umazana? Ste že kdaj slišali za spontano pranje in sušenje v manj kot eni uri? Z novo funkcijo Single Wash&Dry je zdaj to mogoče. Vse, kar morate storiti je to, da izberete ustrezen program in vaša srečna majica je lahko čista ter suha v manj kot eni uri.

Pralni-sušilni stroj Miele je znanstveno dokazano učinkovit proti virusom. Aparat poskrbi za brezskrbno nego perila. Z avtomatskim doziranjem TwinDosÒ s sredstvoma UltraPhase 1 in 2 v kombinaciji z izvrstnim pralnim učinkom, ki ga zagotavlja PowerWash, se boste znebili več kot 99.9 % vseh možnih virusov. Izjemnje rezultate so s testiranji potrdili na Univerzi Albstadt-Sigmaringen. Program »Bombaž, higiena 60 °C« z dodatno funkcijo »AllergoWash« je učinkovit tako pri virusih z ovojnico, kot sta koronavirus in virus influence, kot pri virusih brez ovojnice.

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.