Kauch: izdelava oblazinjenega pohištva po meri

sedezna-garnitura-playing-modularKauch je podjetje 25-letnih izkušenj in tradicije, ki se ukvarja z izdelavo oblazinjenega pohištva oziroma sedežnih garnitur. Poleg že izdelanih artiklov oblazinjenega pohištva, vam omenjeno podjetje nudi tudi izdelavo oblazinjenega pohištva ali sedežnih garnitur po meri. Kauch skozi delo vodi edinstven pristop do uporabe kavča, poleg tega pa delo spremljajo tudi ideje, ki se razvijajo skozi vsak dan posebej. Takšno vodilo podjetja pa lahko pripomore k temu, da bo oblazinjeno pohištvo ali sedežna garnitura, pa naj bo izdelana po meri ali pa ne, ustrezala vašemu življenjskemu slogu.

Znanje oblazinjanja pohištva oziroma garnitur izhaja iz korenin tapiciranja notranjosti avtomobilov. Vse od takrat, ko so strokovnjaki omenjenega podjetja to počeli,pa do danes, se je uresničilo mnogo idej. Poleg tega podjetje Kauch še naprej sledi svojim sanjam. Tradicija podjetja se tako nikol ne konča, saj se strokovnjaki vsak dan vprašajo, kaj lahko storijo še boljše.

Izdelava oblazinjenega pohištva oziroma sedežnih garnitur pa sloni na treh osnovnih linijah. Tudi če se boste odločili za izdelavo artikla po meri, boste lahko izbirali med linijami Urban, Modular in Organic. Moderne sedežne garniture Urban so elegantne, Modular oblazinjeno pohištvo odlikujejo detajli, med tem ko Organic v vaš dom vnaša naravo. Podjetje ima pri vsaki izdelavi, sploh pa pri izdelavi oblazinjenega pohištva po meri, v mislih končnega uporabnika, tako da boste lahko z izdelkom zares zadovoljni. V kolikor se torej odločate za izdelavo sedežne garniture po meri, vam priporočam, da tudi vi kontaktirate podjetje oziroma tapetništvo Kauch. Uživajte v udobju in estetiki!

This entry was posted in Vse za dom and tagged , . Bookmark the permalink.