Dermatologija ali zdravljenje kožnih bolezni

logo-dermaŽe samo ime dermatologija nam pove, da se ta veja ukvarja z zdravljenjem kožnih bolezni. Beseda derma v grščini pomeni koža. Poleg bolezni na koži pa dermatologija preučuje tudi bolezni las,nohtov, žlez ter alergijami. Pod vejo dermatologije spada tudi flebologija, ki preučuje bolezni venskega sistema ter ožilja.

Dermatologi opravljajo veliko različnih storitev od kozmetičnih do bolezenskih, naprimer odstranitev ali presaditev las, laserska odstranitev tetovaž in znamenj, zdravljenje kožnega raka, liposukcija, odstranitev bradavic in mnoge druge. Zdravniki morajo imeti široko poznavanje zdravil, bolezni ter sestavin s katerimi se srečujejo v medicini.

Dermatološka ambulanta Dermacenter v Ljubljani se nahaja na Peričevi ulici 27, pri njih pa se lahko naročite na pregled in zdravite za vse možne kožne bolezni, ponujajo pa vam tudi estetske posege kot so pomlajevanje kože, botoks terapije, odstranjevanje dlačic in mnogo več. Strokovnjaki vas bodo pregledali ter ponudili za vas najboljšo možno rešitev, med njimi je tudi specialist dermatolog dr.med. Branko Pirš, ki je kot prvi zdravnik v Sloveniji opravil mednarodni izpit iz dermatovenerologije v Nemčiji, ter tako pridobil licenco evropskega specialista.

Dermacenter je za vas odprt od ponedeljka do petka, za več informacij vam svetujem da se obrnete na njihovo spletno stran, kjer boste našli veliko uporabnih informacij ter kontaktne podatke. Svoja vprašanja lahko posredujete tudi prek kontaktnega obrazca ali pa jih pokličete na brezplačno telefonsko številko. Na spletni strani najdete tudi zemljevid do same dermatološke ambulante. Ne odlašajte in za bolezni kože poskrbite še preden se razširijo ter ogrozijo vaše zdravje ali videz.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , . Bookmark the permalink.