Chlorella je za razstrupljanje jeter prava odločitev

Ljudje živimo vedno bolj nezdravo. Nezdravo se prehranjujemo, ne gibamo se dovolj, pa tudi zrak je vedno bolj onesnažen, kar prinaša samo vedno nove in nove bolezni. Zaradi vsega tega tudi vedno bolj pogosto slišimo, da moramo razstrupiti svoja jetra, saj če bomo imeli čista jetra, se bomo najbolje počutili, manj bomo prehlajeni in kasneje bomo zboleli. Za razstrupljanje jeter danes poznamo kar nekaj različnih izdelkov, ampak čisto vsi strokovnjaki na svetu pa so si enotni, da je chlorella še najboljša izbira. Lahko se sicer odločite tudi za pegasti badelj in podobne rastline ali pa napitke, vendar verjemite, da je chlorella še najboljša izbira. Že to, da so si čisto vsi strokovnjaki na svetu enotni, da je chlorella v prahu najboljša izbira in da ima ogromno pozitivnih učinkov, pove ogromno.

Chlorella je za skoraj vse

Predvsem alergiki morajo biti pozorni, ko chlorello prvič uživajo, saj so ravno oni tisti, ki morajo ob čisto vsakem novem živilu natančno opazovati, kaj se dogaja z njimi. Vendar pa se večinoma alergična reakcija pojavi na način, da se spustijo izpuščaji ali pa akne, medtem ko se izjemno redko zgodi, da ima potem človek tudi težave z dihanjem. Najbolj pogosto se zgodi, da chlorella povzroča zelene črevesne snovi, kar je posledica velike količine klorofila, ki ga vsebuje chlorella.

Jetra vam bodo hvaležna

Glede na to, da chlorella ne povzroča nekih hudih alergičnih težav ali pa drugih podobnih težav, bomo le težko našli koga, ki mu je chlorella povzročila kakšne hude težave. Lahko se vam zgodi, da boste imeli prve dni uživanja chlorelle več plinov, drisko ali pa se vam lahko pojavi tudi povišana telesna temperatura, vendar pa bodo te težave res le prehodne narave. Po drugi strani pa boste za svoja jetra naredili le najboljše, prečistili jih boste vseh odvečnih strupov in tudi na splošno se boste bolje počutili, zato je zagotovo chlorella prava odločitev.

This entry was posted in Lepota in zdravje and tagged , . Bookmark the permalink.